Saturday, April 21, 2007

Gyros

Ma délután úton a kedvenc gyrososomhoz ahol szinte majd minden nap eszem, egy kutyával előzgettük egymást folyamatosan a körúton. A kutya egy orr hosszal előbb ért oda, mint én így beállt elém a sorba illetve pontosabban ült és merev tekintettel szuggerálta Hasszánt, aki rutinosan vágott neki egy szelet csirke húst és oda dobta. A kutya lévén igazi rock n roll street kutya persze még a levegőben elkapta a falatot és odébb ált.

Evés közben az jutott eszembe hogy kb 3-4 éve egy éjszakai mulatozás után beugrottunk hárman megenni egy gyrost és mivel úgy számoltuk hogy az italozás miatt egymásnak körbe tartozunk ezért mindenki vett mindenkinek egy gyrost ???, ja és persze saját magának is??? így fejenként három gyrosszal birkóztunk meg nagy nehézségek árán!!!
Ezt követően a 6É-n láttam egy szimpatikus, aranyos lányt ,akivel rögtön elkezdtem beszélgetni majd az első mondat után mondta, hogy jó, jó oké nagyon jó fej srác vagy csak lépj egy lépést hátrébb mert iszonyatos hagymaszagod van és közben nevetett…

No comments: