Wednesday, January 23, 2008

Welcome to Chata Martinské Hole, such a lovely place

Kicsit későn de azért lejegyzem mi minden történt hétvégén. Helyszín Martinské Hole , esemény Telemark party 9 .
Szokásos, ugyanakkor némiképp mindig változó nemzetközi csapatunkkal egy fél amerikai család, két kanadai, és két fő Budapester és az elmaradhatatlan Ford nekivágtunk a hétvégének. Az oda úton semmi különös nem történt. (szokás szerint a kis bekötő utat nem találtuk meg). Az utolsó 10 km szakasz most hólánc nélkül is járható volt ennek nem örültünk az ok elég prózai volt az egész hegyen olvadt a hó.
Este a bárban első rendelésre F-nek és J-nek gondoltam rendelek egy fincsi barna csapolt sört, majd később rájöttünk hogy amit iszunk az Kofola csak hát sör csapból jön, de azért finom.
Másnap minden ott lévő együtt telemarkozott ami nagyon jó és hasznos, bár egésznap szakadó esőben azért elég necces, ezért délután kora este inkább maradtunk a lavina tréningnél ami igen jó játék és esetleg később életeket menthet így a szakadó esőben a hó alatt kerestük a korábban elrejtett jeladót és csak bukdácsoltunk, döfködtünk, ástunk a hóba míg csurom vizesek nem lettünk.
Este Serpa band játszott mint mindig trombita, szaxofon, tuba, harmonika, dob felállásban és egyszerűen mindent eljátszottak a mézga családtól a englishmaninnewyork-ig közban szlovák és cseh rajzfilm slágerek, 80 évek szlovák slágerek, smokeonthewater, és nowomannocry amit a gandi nevezetű srác kezdett énekelni egy szünetben és biztatott mindenkit majd beülve a dobok mögé kalimpált, ekkor a harmonikás bekapcsolódott majd a trombitás is és ekkor felébredt a széken ülve alvó!!! Tubás csávó és úgy félálomba bekapcsolódott és 15 percig nyomták ezt számot majd a tubás a végén visszaszenderült.. Előtte volt még kis szini előadás hófehérkéről és a többiekről ahol a gonosz banya kérdése úgy hangzott a tükörhöz hogy – tükröm, tükröm mond meg nékem ki tud a legszebben telemarkozni a vidéken? (szabad fordítás)
Vasárnap minimális telemarkozás mert még mindig esett bár legalább már nem volt köd :). Aztán irány haza. Az úton ismét nem történt semmi izgi.

Megfigyelés 1: amelyik lány tavaly terhes volt idén a kisbabával jöttek (ebből elég sok volt)

Megfigyelés 2: a bébifonok csak 1-2 csatornán tudnak adni ezért a szülők meg voltak kavarodva mert mindig mindenkié vinnyogott

Megfigyelés 3: volt egy gondatlan szülő aki a babifont egyszerűen ki tette a buliból a teraszra

Megfigyelés 4: mindenki crocks-ba nyomta még a legkisebbek is

Megjegyzés 5: a szlovák lányok még mindig nagyon szépek (és itt is szépek a lányok)

fényképek videók hamarosan...

addig egy két korábbi

2005 VI Telemark Party



2006 VII Telemark Party



2006 VII Telemark Party - freestyler

No comments: