Wednesday, March 19, 2008

Telecross kupa

Hétvégén a telemarkos tesókkal ellátogattunk a 16. snowboard magyar bajnokságra mivel annak árnyékában kerül megrendezésre a telecross kupa is immár második alkalommal.
A szállást és a síbérletet egy véletlen nyeremény kapcsán ingyen kaptuk ami nagy öröm volt főleg hogy nyertünk hozzá 6 liter becherovkát és véletlenül volt még nálunk rum, becher plusz vettünk azért sört is.
Egyszóval a telemark nem rontotta el az iszogatásunkat :).

Péntek hóesés és eső volt de azért egy-két jó képet sikerült készíteni








Péntek este pedig buli ahonnan mi 8 kilométerre laktunk de a összebarátkoztunk hamar a becheres csapattal és az ő mikrobuszok bevitt minket is a buliba ahol nem is ragozom de nagyon berúgtunk. Buli nem volt túl jó mert csak kis pimpek voltak mindenhol mivel a boardosok nagyon pimpek pl snowboard gatyát csak szegecses övvel hordanak, minden kapucnis még a mellény is, lányok full sminkben nyomják a hegyen srácok kosármezben!

hajnalban hazaértünk és mentem volna szobakulcsé a recepcióra mert leadtam de az 22.00 kor bezárt mint kiderült, így ketten kulcs nélkül maradtunk de nem adtuk fel a szomszéd szobából át mászás a mi erkélyünkre (tök részegen) ám az erkélyajtó is be volt zárva így vissza, na ekkor már a szobatársam nagyon haragudott rám, közben szomszéd szoba lakója a saját kulcsát kb 20* elejti ami nem kis zaj éjjel erre varázsütésre előkerül a recepciós kezében a mi kulcsunkkal és segít mindenkinek. Én próbálom neki magyarázni mi történt de nincs kedve hallgatni amit megértek

Reggel a szomszéd szobából első hang amit hallok félálomban

- Te Giorgi, neked vérzik a fejed

Aztán kiderül hogy elaludt a WC-n este közben a szobatársának hányni kellett de nem tudta felkelteni így ő Tesco-s zacsiba hányt J Giorgi pedig állmában lefejelte a WC papírtartót és 6 kor került ágyba

Szombati telemark sok fejfájással telt viszont iszonyatos napsütés így estére még egy enyhe napszúrás is lett belőle









Vasárnap telecross kupa:

Kb 150 emeber ment előttünk végig a pályán így nekünk már elég szar volt az állapot de ez a kisebbik hiba volt a nagyobb hogy megint hosszabb volt a pálya mint amit összeszedetten végig tudunk csúszni.






Én negydik lettem mint tavaly is.

No comments: