Monday, March 30, 2009

2009 március Buzi-e vagy?

Március első vasárnapja még mindig a Mátra lásd előző post. Aztán újra Vittula a hétvégén kétszer egymásután ami azért egy kicsit egészségtelen de már régóta immunerősítésként fogom fel a dolgot. Péntek este előkerült egy lista ami egy előzőnapi vita eredménye. A vita tárgya annyi volt hogy ki a buzi, aki szereti a focit vagy aki nem.

Érvek:
Aki igen:
Imádnak a nagydarab fiúk a lelátón egymás intimszféráján belül kerülni, ölelgetni egymást (látens, potenciális, rejtett homoszexualitás)
Aki nem:
Mert nem szereti a fiús sportokat, azaz lányos, tehát buzi.

A listán nem a törzsvendégek szexuális orientációja került feljegyzésre csupán egy foci csapat névsora körvonalazódott. Örömmel tapasztaltam hogy én nevem is rajta van. A csapat az alábbi dolgokban nem tudott megegyezni, amiből látszik, hogy „mi mind egyéniségek vagyunk”.

Mez színe lehetséges opciók (fehér, fekete arany felirattal, piros, rózsaszín)
Edések: legyen – ne legyen
Helyszín: itt a Margitsziget lett a befutó (személyes javaslatom hatására rámutatva az egységnyi területen található büfék számára)
Csapat neve: Vittula All Stars, Vittula Old Stars, Vittula Virgins, Vittula Club, Vittula
Selection, asszem a virgins lesz a befutó

Ezt követően feltettem egy kérdést: miszerint is kinek van labdája? A válasz rövid hallgatás után hogy – jó-jó majd veszünk egyet – volt. A csapatban amúgy az alábbi nemzetiségek lesznek képviselve, Ausztrália, Ír ország, Olaszország (bár ő nem akart de mondtuk, hogy egy olasz mindenképp kell), Románia, Franciaország, Magyarország, Egyesült Államok (egyenlőre csak mint DJ, ne kérdezd hogy miért kell) és Anglia. Egy biztos, nekünk lesz a legszebb szurkoló táborunk némi pultos gyakorlattal. A terv igazából egy kocsmák törzsközönsége / pultosai közötti bajnokság a nyárra, ami nem tűnik teljesen elveszett ötletnek.

2009 március 08. Születésnap otthon a családdal. Azt hiszem, hogy még mindig gyerekként tartanak otthon számon, amin csak a saját család megalapítása fog segíteni, ami egyenlőre még várat magára.

Március 12-15

Hétvégén a telemarkos tesókkal ellátogattunk a 16. snowboard magyar bajnokságra mivel annak árnyékában kerül megrendezésre a telecross kupa is immár második alkalommal.
Nos tavaly szóról szóra ezzel a mondattal kezdtem ugyanezt a hétvégi beszámolót ami gondolom ugyanúgy nem tűnt fel senkinek mint Nick Hornby, The Complete Polysyllabic Spree, The Diary of an Occasionally Exasperated but Ever Hopeful Reader című könyvében felvázolt gyatra olvasó tábornak mikor is a szerző egy-egy év elteltével havi olvasó naplójának bevezetést hosszú sorokon keresztül másolja be az előző év nyitó mondatait. A lényeg persze hogy idén 17. bajnokság azon belül 3. telecross kupa. Érkezés négy autó négy különböző irány, szerdától vasárnapig, több részletben.
Érdekesség a tavalyi évhez képest hogy már volt két női induló is ezt a csapat külön sikerként könyvelte el. Amúgy a telecross műfaj még mindig elég távol áll tőlünk itt egy videón meg is lehet tekinteni mennyire. Hétvége nagyon pozitív dolga az erdőben és pályán kívül telemark volt. Persze a lezárt részen ahol ilyeneket kérdeztünk:
- Geri van ma lavina veszély?
- Aha egy erős hármast jeleztek mára!
Jobban örültem volna ha hazudik valamit erről de hát minek kérdezek ilyet ugye. Nagyokat pereceltünk a 130 cm-es hóba és aztán egész nap fülig ért a szánk. Persze volt olyan hely a hol nem mertünk lecsúszni mert ha észreveszi a pályafelügyelet akkor segglyukanként (gyengébbek kedvéért, fejenként) 780 Euro lett volna a bünti, áttapogattuk a zsebeinket és összevissza volt nálunk vagy 38 Euro, így a riasztó összeg visszatartotta a vágyainkat hogy a szűz hóba szakítsunk néhány nyomot.


Hétvége újra Mátra újra csúszás, hajnalig italozás ilyenkor érzem, hogy remek naplopó válna belőlem. „Nem az lényeg hogy mit mondasz csak kerek legyen a történet” hangzott el egy jó tanács az este, de érzem hogy ezt nem tudom teljesen magamévá tenni. Fogadkozás hogy nyáron jövünk újra gyepsízni mert az jó móka volt gyerekként.
Mindenki szuper kedves, mosoly, nevetés, ölelés a hegyi levegő és a pálinka gyilkos elegye

Utolsó hétvége még mindig Mátra, szezonzáró csúszás ahol látszik hogy a lányok fele Mátrában telemarkozik . Este illetve délutántól indult a szórakozás ami nem volt egyszerű, volt pocsolyába pottyanás, eltűnt ember, hideg rántott hús, kocsi törés, hányás, szerencsére semmi hülyeséget nem csináltam de közel álltam hozzá nagyon.
Most már eltettem pihenni a sít és a cipőt és a tollas ütőmre kacsingatok bár tudom hogy az buzis sport.

2 comments:

stelpa said...

basszus! pompomoslány akarok lenni a vittula csapatnál!!

stelpa said...

ja és mondd már, mi lett a végeredmény? te pl. buzi-e vagy? :)